ÅR 2007!

1.  Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Japp ;)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
neja,  ganska bra i alla fall

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nix

4. Dog någon som stod dig nära?
nepp inte i år, J

5. Vilka länder besökte du?
malta

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
MER KLÄDER

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?

Ja kanske inte riktigt datum för ja e så dålig på att komma ihåg sådan..

8. Vad var din största framgång 2007?
fick 20 p av 20, på teater intagningsprov... fast bytte skola efter två dagar men ble ändå glad för intagningsprovet.

9. Största misstaget?
har gjort för många... :/

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
ja har varit sjuk en hel del, och fått värre astma

11. Bästa köpet?
min plånbok från esprit

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Malta

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
japp, alla minna älskade kompisar  <3

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
oj typ många

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
ledsnare :/

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tagit det lugnt

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
alla mina misstag

18. Hur tillbringar du julen?
 tittande på kalle anka med familjen

19. Blev du kär i år?
ja, tyvär

20. Hur många one night stands?
en..

21. Favoritprogram på TV?
Topp moddel & Svensson Svensson

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
nej, hatar bara en person men de har jag gjort sen femman

23. Bästa boken du läste i år?
heh ja jag  läser ju inte direkt så mycket, men expert på att rodna e en grym bok fast den läste jag 2006

24. Största musikaliska upptäckten?
ee vet inte :S

25. Något du önskade dig och fick?
en resa till malta

26. Något du önskade dig men inte fick?
e vet inte..

27. Årets bästa film?
the holiday <3

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
e alla minna kompisar var bort resta så satt hemma med familjen det va faktiskt skit tråkigt... det regnade till och med :P...

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja om inte alla killar är som de e..

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
KUL, fick så grymt många ny kompisar J

31. Vad fick dig att må bra?
Jessica Elin och Fiia som kom in i mitt liv 2007

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
jeremy sumpter


33. Vem saknade du?

 Elin, Maddel och alla på fotbol

34. De bästa nya människorna du träffade?

 Elin, fiia, jessica med flera


..

Snart nyår !!

Igår så åkte jag niffe å annaina ut till dalarö för  vi skulle bada Jacutzzi (vet ej hur de stavas...som vanligt) med orren och hans kompisar de va faktist kul men de hälde typ öl å sån å jag hae rakat benen innan jag åkte det så de klia som fan på benen och eftersom sissta bussen därifrån går kl: 01:00 så fick vi jätte brottom sen så han inte dusha innan vi åkte så de klia som å helvete på bennen men dushade när jag kom hem istället.. 
I dag så åkte jag, sebbe, elin å oskar till icamaxi för att köpa lite  grejer till i mon nyår!!

riva

I torsdag så var jag med elin, oskar, sebbe och adrian. å elin behövde lite hjälp att riva ut en garderob och bära in möbler i hennes nya rum å då hjälpte vi till a fast jag fick inte för sebbe och oskars å jag fick bara tittat på. men jag att där i min lilla hörna å titta i en elle tidning medans de andra jobbade, fas sen så tyckte de att jag skulle städa men efters ett tag så insåg de att jag inte kunnde soppa så fick sätte mig i minn lilla hörna igen.. efter de så såg vi på en film kommer inte i håg vad den heter mena hadlade om några poliser som sög.. fast jag fatta typ inget för vi fick inte igång texten :P...


Shoppa

Nu vad det ett tag senjag skrev men har inte hunnit. idag och igår så var jag i stan å de va inte lite folk somm var inne i stan i går det gick knappt att gå fram så de va väll inte så kul men hittade en jacka och tröja från hm, en senapsgul tröja från ginatrickot som var på rea och så köpte jag en maskata från HR.. sen i dag hittade jag en kofta sen byte jag ett par byxor...


JULAFTON

GOD JUL :)

image4

Först dagen på jullovet

I dag så åkte jag hem till Fiia där var också jenny å vi åt litte tomte gröt sen kom jessika, malin å fie minna små sötnossar. det va jätte mysigt att få träffa tjejorna har inte träffat alla på länge det saknades bara ELIN <3 men ska träffa henne i mon... aja vi sjöng lite singstar de va kul fast jag sög, han liksom inte med texten sen så kan jag ju inte sjunga om man inte gillar falska tonner.. de efakist ganska fint i bland ;)... lr inte :P aja musigt hade vi men nu ska jag e väg.

love

man kan inte råförr den man blir kär..
å ingen kan ändra på det.. De e svårt om man gillar någon som man inte får eller kan träffa.. man kan inte hjälpa att man när man träffar den perossen blir man glad ock lucklig och allt känns så bra... man vill inte lämna den man älskar och vill hålla fast vid än..Det är kärlek för mig och denna kännslan man får har ingen rätta att förstör... jag har kännt denna kännsla en gång och et var för nästa 10 månder sen skulle jag tror, trodde alldrig att det skulle bli så, men de personen försvann för mig.. vi skulle vara kommpisar men vi har knappt träffats sen dess. Jag bryr mig egntligen inte om jag får honnom eller inte jag vill bara att han ska de bra för¨då blir jag glad men vill ändå va kommpis med han och inte förlora kontakten... jag kan inte förstå hur han sitter kvar i minna tankar har flera gånger försökt att glömma han. men hella tiden dyker han upp igen.. jag kan inte riktigt förstå vrf han inte bara kan försvinna ur minna tankar vill inte inte tycka om honnom. så vad e meningen att han finns kvar..
 

min kära lille syster

älskar dig  lollo alldrig har vi varit så tajta som nu.. dubetyder så mycket för mig och de e alltid mysigt när jag e med dig. kommer alltid finnas och ställa upp för dig när du behöver mig eller behöver någon att bråka med.. för vår syskonkärlek kommer att förlåta alla bråk.. Du e min syster och kah älskar dig <3
image3
 

helgen

i fredags så åkte jag till jessica ett tag båda var jätte trätt så vi slappade framför tv :) sen så kom mamma och hämta mig klockan 12 de brukar hon aldrig gör men de va skönt.. så så går jag och läggemmig halv ett och halv fyra ringer björn, å jag var ju jätte pigg.. not!!!. och säger att jag å lollo ska komma så de gör vi fatttar igentligen i vrf :P... aja sen åkte jag hem och sen var det dags för juluppträde på lollos (min lille syster) cheerleading där träffade jag också jessica sen åkte jag å jessica till aleplan och mötte sebbe å sen så åkte vi till niffes fest vid globen :) och de va jätte kul tycker jag:)... sen så ska jag snart åka å titta på jessicas cheerleading juluppvisning... å sen så ska jag träffa ELIN !!! har inte träffat henne på över två veckor och håller på att få panik kan inte leva utan dennna underbara person hon betyder så grymt mycket och jag blir alltid glad och stark när jag är med henne:) <3

:)

ja som ni kankse har sätt så var det Hawa som vann topp model och de e väl inte så dåligt tycker att båda var jätte bra men tycker att de e synd att maragrita blir hem sickad till sitt land nu :( hoppas verklgen att hon klarar sig ände och blir model. 
a sen så fick jag VG på matte nationela provet :D ja blev jätte glad..

Sen så vill jag bara säga att jag e så grymt glad förr alla minna kommpisar som har så underbara killar & tjej. blir så glad att se de tillsamma. hoppas att man själv hittar någon sån :)

top model final :)

20 min kvar till Top model finallen :D längtar å hoppas på att margarita ska vinns, fast Hawa e också bra men men. hade idrottsdag i dag lr den skulle bara vara halva dagen me vi trodde inte att vi hade någn matte så vi åkte hem iställer, jag hade valt dans men amanda å denis.


en till dag ;P

idag har jag fakrist varit lite smart :) fast blev lite trött i huvet efter nationella provet i matte som var i två timmar, men sen hade vi lång rast och så va de matte igen :p fast i kostruktionen och jag löste fktist en svår uppgift som typ ingen gjorde :) ja sa ju de jag e smart ;P... sen var de simmning på idrotten, ja å va ska man säga jag lyckas allt få världen skratt ataker när jag badar så de där längderna man skulle simma blev ju inte riktigt så många som man skull men men :P

NP i matte

i mon så ska jag ha andra delen av nationella prov i matte A och jag vill verkligen klara vg. så i dag har jag bara varit hemma å pluggat matte skit tråkit jag fick också ett lite damp utbrott :s för de va e jätte skumt tal som jag kunde jätte bra förut men glömde hur man gjorde de, så jag åkte till martin som skulle hjälpa mig men han fatta inte heller först å nu förstår vi typ lite i allafall så jag hoppas de går bra :)


lördag

i går så var jag å firra jul te här och med min faster och minna syskon och som varje år går vi på en fin resturang, och i år blev det Kungsholmen som låg pricis vid vattnet. Det var mörkt inne i resurangen med  röd oc bunna färeger och mång mörkade  speglar lite här och var på möblerne på sidorna var de två långa bardiskar och imitten satt man, allta var mycket cymtrisk vilket gjorde att det känndes som om det va en spegel på mitten.. jaja de var finnt och maten var god :)
 image2
sen så åkte jag till niffe som hade fest men kännde mig dålig så var tvungen att åka hem :(...


h

i går så var jag med oskar först senn så kom sebbe och vi tittade lite på idol och de höll på som valigt :P (ja ni som känner de fattar ;)...sen så lykades oskar övertala fiia om att mötta oss på donken vi siba för hon orkadei nte åka så långt eftersom att hon skulle upp tidigt i dag för att dömma.. men där satt vi ett att tag och missade alla busssar som gick :P... idag så ska jag på julmiddag med minna syskon  och min faster som e jätte snäll <3.. sen så jag kanske till niffes fest :) hörde att folk från hennes skola ska vara där också så ska bli kul att träffa de :P :)


;)

Idag e jag typ grymt trött för i natt så fick minn älskade lille bror (5 år) typ växtverk och hade jätte onte så han sker jätte mycket trodde nästan att han hade brytit benet så jag blev JÄTTE RÄDD..sen var jag i skolan som vanligt och fick prata med en massa lärare, för jag vill typ byta progra från teknik till barn och fritid, eftrsom de e så mycket plugga å så på teknik, sen fick jag prata med eng läraren eftesom att jag fick ig på provet.. men sen när jag kom hem så var vickan här (mattes mamma) med lilla bäbiisen elin hon var jätte söt. men sen så sov jag ett tag ^^.. sen så träffade jag björn en stund på kvällen.. ajust de sen var Tilik en kille i min klass så grymt klockren när han tjvsade i mot vår svenska lärare, han e så grymt skön! (as Tilik)

idag

heej, idag hade jag nationella prov i matte A, de gick väl så där vet några fel men de mesta kunnde jag hoppas jag.. sen var vi lediga resten av dagen då åkte jag fiia, coffe, martin, zid och alex in in till sran å titade på the hart break kid den va rätt bra fast gillade inte riktigt slutet :p men men sen köppte jag ett par skor :) sen träffade vi niffe, jessica å deras kompis å fikade å så köpte jag en tröja fast ska byta storlek den va lite för stor :/ ...

Ett litet kvälls inlägg också ;)

aja så sent e de inte än men, men.. fik veta i dag att man inte kunde välja drama som estetiskat vall på min line !! jag blev jätte sur !! vi måste välja bild och form, måste alla de här jävla kursen vara sånt som jag suger på. fick verkligen lust att byta till barna och fritid i dag så ska kolla om de går tror att de e för sent :/ och jag pallar inte gå med 92:or. Aja va glad att se fiia i dag å hon var glad, hennes handbolls laghade gått vidare i SM och hon som valigt va lika grymm.. sen åkte vi till länna för jag skulle titta på ett par skor, men de va slut :( men de finns näst exakt lika danna på dinsko så ska köpa de istället.


helgen

I helgen har ja inte hunnit vara hem så.. I fredags så var jag me oskar å sebba, fast har kommit på de nu att man inte ska va ensamma när man e med dem för det går alltdrig. de fick mig tillexempel att kast a pizza salland på några bakom oss när vi åt pizza på la flaer (lr hur de stavas, svensk tolkling la flör).. se åkte vi till jessica som var med kevin. De blev ju inte lika glada kanske... menmen man få stå ut med sinna vänner i bland gumman :P<3.. sen i lördags jobbade jag litte, jag å syrran satt i källarn och lyssna ett tag på musik för att fördriva tiden. och sen fick jag brottom, var tvungen att hitta en peresent till malin å fie minna små 92:or. som jag till slut hittade sen när jag kom hem hann jag bara bytta om jätte fort för skulle på fest till malin. sen på söndag så var jag med björn å nårga, först såg vi på inneband som sara var med ock spelade sen åkte vi till centrum, då skulle jag köpa en till present till men älskade elin som fyller år idag. Men eftersom hon bor på intenat i södertälje så åkte jag hem til henne sen på kväll och firade lite..  Hade inte träfat hennne på TVÅ veckor, ja vet inte vad ja skulle göra utan denna underbara människa <3...


RSS 2.0